Tänään oli aamulla neuvola ja kaikki oli ok. Kysyi erikseen haluanko, että otetaan hemoglobiini, en halunnut. Inhottaa se piikitys, vaikken mikään piikkikammoinen olekaan. En ole edellisistäkään joutunut syömään rautaa, ja viimeksi globiinit oli tosi ylhäällä.

Verenpaine on 127/71 eli kuulemma ihan hyvä. Painoa oli tullut lisää 6 viikossa 2 kiloa... On tullut syötyä sitä roskaruokaa juu :) Ei kuulemma silti mitenkään hälyyttävää, että ihan hyvät arvosanat sain tästäkin.

Neuvolatäti sijainen kysyi haluanko kuulla sydänäänet -oikeasti sanooko joku odottava äiti tässä kohtaa "en"? Kuulema tunnustellen mun kohtu on jo kasvanut ihan kivasti, mukava tietää, että kaikki mikä tossa mahan kohdalla on, ei olekaan läskiä :D Kuulemma sf mittaa aletaan mitata sitten ensi kerrasta lähtien.

Vitsailtiin siinä, että laitetaan vähän paperia, kun yleensä tässä vaiheessa sydänääniä pyydystäessä geeli sottaa joka paikan, kun ääniä saa vielä vähän metsästää. Täti iski doblerin mahan päälle ja "pum pum pum" siinä oli sydänäänet. Täti oli ihan ihmeissään -ei ne yleensä näin helpolla löydy. Meillä löyty eka kerralla, ilman mitään liikutteluja :) Hyvä niin. Lyöntejä oli 130-150 eli neuvolakorttiin kirjattiin 140 lyöntiä.

Mites ne meni ne lyöntien perusteella sukupuoliveikkaukset? Vaikken todellakaan usko niihin, niin hauskaa on kuunnella näitä veikkauksia :D

Sain varauskortin sinne Rakenneultraan joka on rv20 suurinpiirtein, ja uuden neuvola-ajan sain sitten syyskuun loppuun (vai oliko se nyt lokakuun alkuun?) kun on se rakenneultra tässä välissä. Hassua käydä tuolla neuvolassa vaan 1,5 kuukauden välein, mutta toisaalta, kun kaikki on ok ja 3. raskaus niin turhaahan siellä on "alvariinsa" hypätäkään :)

Loppuraskaudesta siellä saa sitten rampata vähän taajempaan. Eli kaikki kunnossa ja nyt sitten vaan ensi viikolla ultra tilaukseen ja sitten taas odotellaan rauhassa.