Ai SAATERI, siis joo, kyllä mä tiesin, että rokotuksesta voi tulla "vähän" kipeä käsi -mutta täähän on ihan mahoton!!! Mä valvoin viime yönä siitä kolmesta asti aamuun, kun särki, jomotti ja mitä vielä tuo rokotettu käsivarsi. Hyvä ihminen sentään! Ei mistään rokotuksesta oo ennen tullut lihas noin kipeäksi!

Yöllä oli tosi "kiva" kun ei voinut nukkua kuin toisella kyljellä -ja vatsa painaa ihan hiivatisti -ja pitäisi päästä vaihtamaan asentoa. Selällään ei voi nukkua kun lonkat vetää ihan lukkoon - ja sitten ei muuten liikuta mihinkään suuntaan. Selällään myöskin tuo pikku reisitreenari alkaa innostumaan niin, ettei senkään puolesta tuu mitään nukkumisesta. Yritin kaikkeni, että olisin saanut itseni edes semisiedettävään asentoon vasemmalle puolelle, siinä kuitenkaan mitenkään mainittavasti onnistumatta.

Eli nyt on sitten täällä töissä sellainen puolizombie. Toisaalta hyvää harjoitusta niiden unettomien öiden varalle vastaisuudessa... Mutta hei, en mä  kyllä ihan vielä halua aloittaa sitä harjoittelua -kylllä mä jo tiedän kahden kokemuksella ;)

Muuten olo on hyvä. Ei supistele, eikä myöskään selkä vihoittele. Eli sinänsä on ihan mukava viikko (ainakin tähän asti). Tässä kun oikein hehkutan hyvää oloa, niin varmasti kohta kostautuu :) Maha on siis ihan kauheen kokonen! Kuvakin otettiin maanantaina, mutta sehän on tietty kamerassa vielä sisällä :) Pitäisi olla kameran ja tietokoneen välillä bluetooth josta voisi langattomasti siirtää kuvat (kerroksesta riippumatta) suoraan koneelle! Kyllä varmaan joskus, mutta ihan vielä se ei taida olla teknisesti toteutettavissa (ainakaan niissä kameroissa, joihin mulla on varaa :D).

Pikku hiljaa möngitään siis kohti sitä maagista 30 viikon rajaa -jotenkin sitten varmaan tajuaa, että täähän on jo kohta ohi -hyvänen aika! Mihin se kaikki aika on mennyt???! Niinkuin vannoin, että "tästä raskaudesta ehtii sitten nauttiakin" okei, mutta kun kukaan ei muistuttanut, kuinka nopeasti pitää ehtiä nauttia, ennenkuin alkaa krempat ;)