Taas on yksi neuvola takana, jopa neuvolantäti oli ihmeissään, että aika kuluu näin nopeasti :) Niin kyllä olen minäkin :)

Kaikki arvot oli kohillaan, hb edelleen 127 eli ei mitään syytä huoleen. Verenpaine edelleen hyvä 133/87. Painoa tulee tasaisesti n. 400g viikko.

Korjasi myös sen edellisen lukeman kohdilleen, tätihän kirjoitti viimeksi viikkonousuksi 760g kun oikea tulos oli jotain päälle 400g, eli ihan kiitettävästi oli eroa (kyseessä kuitenkin kolmen viikon ajanjakso, eli tavallaan laihduin 3x360g=1080g) tämän eron johdosta kävinkin neuvolan jälkeen ostamassa karkkipussin -olinhan sen ansainnut nyt kun on tullut laihduttuakin ;)

Sydänäänet jumputti yli 140 ja TYKS:n esitietolomakekin tuli siinä täytettyä.

Ihan leppoisa käynti jälleen, eikä verenpaine noussut kertaakaan -nyt kun oli tuttu täti :)

Enää on siis 4 kokonaista viikkoa töitä ja huomenna alkaa jo 30. raskausviikko -ihan kauheeta!!! Ja tietty kivaa :)

Eilen katselin lipastoja, koska vauvan vaatteille on saatava joku paikka säilytykseen. Paikka lipastolle on sentään olemassa, mutta vielä pitäisi löytää sellainen kohtuuhintainen mutta kuitenkin kestävä ratkaisu. Ei siis mitään niitä halpisversioita, nyt mä haluan kerrankin ihan rehellisen puisen lipaston. Huomasin vain, että yhdessäkään mainoksessa ei kerrottu kiskojen materiaalia. Olen aikani noiden heposten muovi/kalustelevy (vai mitä ihme höttöä ne halvimmat on) hässäköiden kanssa taistellut ihan tarpeeksi, ja nyt haluan puisen, missä on metallikiskot. Ajatuksena, että se kestää myös kulutusta.

Jotenkin vain tuntuu karseelta iskeä huonekaluun kiinni 400 euroa (vaikka se toki kestää ja pysyy jne.) kun kuitenkin kyse on vaan sellasista minikokoisista vaatteista :) Täytyy varmaan vielä vähän katsella ympärille, varmaan voisi joltain löytyä myös tarpeettomana moinen kaluste, juuri nyt vaan ei oikein riitä energia HuutoNet:n selaamiseen -eikä Keltaisen pörssin valikoima ja ihmisten läpisoittelu juurikaan kiinnosta. Mun hyväkuntoinen ja keltaisen pörssin hyväkuntoinen kun ovat yleensä kaksi aivan eri asiaa...

Kaveri potkii kovasti, mutta edelleenkään liitoskipuja tai nivusalueen vaivoja ei ole pahemmin ollut. Jotain satunnaista juilintaa, mutta sitä nyt on aina. Kuulemma odotettavissa voi olla, koska edelleen toukka viihtyy tiiviisti pää alaspäin (niinkuin silloin se lääkäri ennustikin) ja tuskin sieltä enää mihinkään kääntyykään -ja hyvä niin :D

Lauantaina on meidän Hääbileet, ja niiden valmistelussa tässä sitten meneekin tämä ilta ja huominen aamu, vaikka kaikille olen ilmoittanutkin, että jaksamisen mukaan mennään -eli mitään valtavaa tarjoilua ja megalomaanista siivousta ei nyt ole kämpässä tarjolla. Mukavaa yhdessä oloa ja kosteaa ilmapiiriä (niille ketkä nyt voivat itseään kosteuttaa...) on kuitenkin luvassa, ja pääasiahan tuossa jutussa on se, että näkee kaikkia kavereita pitkästä aikaa.

Nyt takaisin paperipinojen ääreen. Mä yritän epätoivoisesti saada niitä matalaksi, ja olenkin onnistunut delegoimaan eteenpäin jo aika monta juttua :D