Täälläkin käyty nyt tikattavana, täytyy vaan toivoa, ettei se possunuha kerkiä näille main vielä viikon sisällä.

Vähän edelleen pani nauruttamaan (osaan nauraa näköjään myös koulutetun henkilökunnan nenän edessä -ei vissiin heru mitään "paras äiti" -pisteitä...) rokotuksen yhteydessä jaettu tiedote.

Sairaanhoitaja paasasi, että "jos tulee kovasti oireita niin otat sitten ihan normaalisti särkylääkettä ja lepäilet". Okei, noh, siinä läpyskässä luki kissankokoisilla kirjaimilla, että "parasetamolia pitää välttää, koska sen on todettu heikentävän rokotuksen tehoa"

Ääneen sitten purskahdin nauruun ja sanoin, että mitäs tämä sitten tarkoittaa? Hoitsu meni ihan vaikeeksi, ja sanoi, että joku tutkimus on tehty, että voi olla, että heikentää, mutta kyllä sitä silti voi ihan hyvin ottaa. Noh, ei siinä mitään, tästä aiheesta on tehty aika monta "tutkimusta" eikä varmoja 100% voida olla...

Käytännössä mua tässä vaan nauratti se, että kuka oli tiedotteen tehnyt? Koska 2-3.11 rokotettiin vain raskaana olevia, ja tiedote oli päivätty 2.11.2009 oli ihmisen pakko tietää, että ensimmäiset kaksi päivää tiedotetta jaettiin VAIN raskaana oleville, joille ei suositella mitään muuta kipulääkettä kuin parasetamolia...

Eli edelleen asiasta tiedotus tökkii ja pahasti.

Rokotuksen puolesta päätökseen puolsi loppukädessä sen lapselle suoma suoja. Kaiken tiedon ahmittuani (luotettavista virallisista lähteistä) päädyin tähän ratkaisuun puhtaasti poissulkumenetelmällä. Eli valitsin parista huonosta vaihtoehdosta vähiten huonoimman ja sen, minkä kanssa on helpointa elää.