Eilinen oli pohjanoteeraus, en ymmärrä mikä oli. Väsytti niin, ettei mistään meinannut tulla mitään -ja se päänsärky!

Oltiin tiistaina laivalla, mahtaako johtua koko päivän pystyssä olemisesta vai mistä, mutta eilinen oli kyllä todellinen vaakatasopäivä.

Luojan kiitos noi muksut on jo sen verran vanhempia, etteivät tarvitse mitään 24h perässä juoksemista, kyllä nyt olis tehnyt tiukkaa jonkun puolitoistavuotiaan kanssa. En ymmärrä miten joskus silloin selvisin hengissä mikrobi 2. odottamisesta -niillä kun on ikäeroa tasan puolitoista vuotta! Noh, kaipa tämä luonto vaan osaa nämä jutut hoitaa.

Nyt on alkanut saada juosta joka yö siinä kolmen pintaan vessassa. Lisäksi se vihlaisu oikealla puolella mahassa on tuntunut muutamana yönä niin, että on melkein henki salpautunut. Samanlainen fiilis (voisin kuvitella) kuin jos puukotettais). Menee kuitenkin heti ohi, eli voisin kuvitella, että on jotain kasvukivun tapaista -kyllähän kohtu alkaa nyt kasvaa.

Kasvais vaan kohtu, eikä vaan pelkästään turvottais... Mä oon omasta mielestäni edelleen sen näköinen kuin oisin noin suurinpiirten kuudennella kuulla. Kauhea miettiminen mitä vaatetta pistää päälleen, ettei kaikki heti näe... En nyt kuitenkaan haluais tästä vielä mitään toitotella ennen kuin se ultra on takana päin -sen jälkeen on sitten ihan sama kuka tietää -kunhan nyt ensin saa vaan varmuuden siitä, että kaikki on kunnossa.