Tänään oli ultra ja kaikki kunnossa.

Lääkäri oli TÄYS TAUNO, mä en voi käsittää, että tollaset hiton erkit saa olla töissä tollasessa hommassa! Asikaspalvelutaidot 0, sosiaaliset taidot 0. Varmaan ihan pätevä ja varmasti hurjan kiinnostunut alasta -mutta ei pätkääkään ihmisistä! Nousi ihan hitonmoinen kiukku.

Itselläni ei niin väliä, tämä on mulle jo 3:s raskaus, ja osasin odottaa tollasta vastaanottoa (käynyt tuolla ultrassa ennenkin) jotenkin vaan toivoin, että olis ollu joku muu sitä ultraa tekemässä. Ei voi kun vaan toivoa parasta kaikille, mitenköhän olisi käyttäytynyt, jos olisikin ollut vikana?!

Nyt ainoa kommentti (ihan kun oisi luetellut sinne nauhuriinsa!) "löytyy elävä sikiö, kaikki raajat liikkuvat" kuin joku hiton robotti! Hei haloo!!! Me ollaan tässä vieressä, Kukkuu -kuuleeko kukaan...

Pää-perämittä oli 57mm ja niskaturvotus 0,97 (kuulemma normaali). Vastaa viikkoja 12+2 eli laskettua aikaa ei muuteta mihinkään. Enkä mä muuta mun laskujani -jotka siis hurjat 2pv edellä tuota :)

Saatiin sentään kaksi kuvaa, ja siis varmistus, että sydän lyö ja raajat liikkuu, mutta tosi nuiva maku jäi. Lisäksi luetteli siihen sanelukoneeseensa kaikki pilkut ja pisteetkin vielä, kun me oltiin huoneessa. Meinas tulevan isännän pokka pettää niin täysin, että mun oli pakko katsella vaan seinille -ettei mennyt multakin pokka! "liikkuva elävä sikiö pilkku vastaa viikkoja 12+2 Uusi kappale"

Käväisin vielä samalla siinä veriseulassakin, koska edellinen raskaus ei ollut ns. normaali, niin haluan tämän kanssa ottaa nyt varman päälle -jottei tule mitään ylläreitä (ainakin minoimoida niitä)...

No niin, vedetäämpä henkeä! *puuh puuh* Oli siis kiva nähdä tosi rauhassa köllöttelevä kaiffari siellä kellimässä. Mä en kyllä nähnyt siinä kuvassa yhdenkään raajan liikkuvan, musta se oli ihan paikallaan koko ajan. Vissiin nukkui :D

Nyt sitten vaan odotellaan niitä veriseulan tuloksia, ja seuraava neuvola onkin sitten 7.8. eli siihen on pari viikkoa aikaa. Sitten varmaan jo kuuluu noi sydänäänetkin doblerilla.

Nyt on pakko mennä syömään jotain, soppakello soi :D