Takaisin arkeen.

Reissu meni kivasti, kaikki ei ollut ihan niin "hauskaa" kuin piti. Mutta päällisin puolin jäi kuitenkin mukava mieli. Hotelli oli aivan ihana, ja varsinkin hotellihuoneen pöyheät peitot ja 8 kpl (!) tyynyjä sängyllä saivat 10 pistettä. Krhm... Tässä vaiheessa on varmaan pakko tunnustaa, että kannoin mukanani "oman" jalkojenväli tyynyn -ihan vaan varmuuden vuoksi -juu ei tarvittu :)

Eilinen menikin sitten "rankaisussa". Kotona oltiin puoli kolmen pintaan jonka jälkeen lähdettiin laavulle paistamaan makkaraa, jotta koira sai juosta, ja saatiin itsekin vähän raitista ulkoilmaa.

Sen jällkeen olikin sitten ohjelmassa ihan vaan lepäilyä. Pikku hiljaa hiipi kuitenkin sellainen lievä närästys, otin Samarin:n ja jatkoin telkun katselua. Närästyksen jatkuessa söin vähän ja otin Rennien. Jahka tuli iltaruuan aika, oli jo olo sellainen, että hädin tuskin pystyin ajattelemaan ruuan laittoa -mutta sinnikkäästi sen tein ja vetäisin kunnon hörpyn Gaviscon:a.

Joopa joo, ruuan jälkeen olo senkun paheni. Shrek 2 kun alkoi lähinnä arvoin oksennanko vai yritänkö nukkua. Yritin nukkua, mutta eipä siitä mitään tullut, vartin pätkiä kerrallaan kuitenkin torkuin ja vaihdoin asentoa + huokailin.

Elokuva loppui ja vääntäydyin suihkun kautta sänkyyn. Mies vaan totesi, että sulla on vissiin ihan kauhea olo, johon vaan nyökkäsin. Totesi vaan, että sen kyllä näkee musta päältä, en vissiin olis päässyt ihan "suomen hehkein vaimo" kilpailuissa palkinnoille...

Yöllä tuska vaan yltyi, mikään ei auttanut, kävin puoli kolmelta juomassa vettä, vedin närästyslääkettä lisää (tiedäen, että siitä ei kuitenkaan enää ole mitään hyötyö) ja kärsin. Ikävä kyllä myös vatsa oli tehnyt aamulla totaalisen toimimattomuusilmoituksen, mikä omalta osaltaan lisäsi "pallomaista" olotilaa. Oli tosiaan sellaiset fiilikset kuin olis täyteen puhallettu ilmapallo -ja ei oo muuten kivaa. Isäntä yritti aamulla udella, että miltä se sitten tuntuu kun on niin huono olo, kerroin mielikuvan Masi Pallopäästä eli se vihreä väri kuvastaa olotilaa, ja se muoto on myös sellainen mikä tulee ensimmäisenä mieleen -maha kun oli niin pinkeä, että olis tehnyt mieli neulalla puhkaista.

Puoli neljältä olotila yhtäkkiä helpotti ja sain nukuttua.

Aamulla ei ollut sen hassumpi olotila ja lähdettiin töihin. Nyt ilmaa tuli jo miniröyhtäysten muodossa ulos, joten ajattelin olotilan olevan paranemaan päin.

Puoli kymmeneltä soitin epätoivoisena terkkarille, se painava tunne tuonne kurkkuun palaili jälleen ja muutenkin "pallomaista"olotilaa oli havaittavissa.

Terkkari kirjotti heti 3 päivää sairaslomaa, ja sanoi, ettei tämänmoinen pahoinvointi ole hyväksi, eikä myöskään istuminen konttorituolissa paranna tilannetta (noh, oikeassahan hän on...). Nyt on sitten keskiviikkoon asti sairaslomaa ja torstaina olis sitten varmaan tarkoitus siivota pöytä ja työpiste.

Perjantaina on neuvolalääkäri, mutta terveydenhoitaja uumoili, että tuskin enää palaan töihin sen perjantain jälkeen, närästystä ja huonoa oloa on jo jatkunut niin pitään -ettei se ainakaan töissä olemalla parane.

Vähän on sekava fiilis, toisaalta on kivaa, että voi olla kotona hyvällä omalla tunnolla. Toisaalta harmittaa, koska mä olisin halunnut tehdä töissä kaikki "valmiiksi" eli itse vähän niinkuin olin kumminkin sillä kannalla että olen siellä "vielä" 2 viikkoa. Toki tiedän, ettei siellä parissa viikossa enää mitään ihmeitä aikaiseksi saa, mutta silti, rauhassa lähteminen olisi kivampi kuin yhdessä päivässä sutaista kamat kasaan ja menoksi :)

Nyt sitten vaan ollaan ja odotetaan, koska tuo kaveri tuolla päättää lakata käyttämästä mun mahalaukkua potkulaukkuna ja lisäksi että tämä rauhallinen oleminen alkaa purra yleiseen "pallomaisuuteen".

Päätän raporttini tähän ja suuntaudun sohvan uumeniin...