Edellispäivänä kirjoitin pitkät pätkät tänne, ja hupista heijakkaa -bittiavaruuteen kaikki! Vuodatus on muutenkin tökkinyt viimeisimmän "seurantalistan päivityksen" jälkeen vaikka kuinka paljon -mikä ei välttämättä ole ainakaan käyttäjäkuntaa lisäävä asia. Olen jo pälyillyt bloggeriin päin -mutta ainakin toistaiseksi tuntuu tämä "tuttu ja turvallinen" vaihtoehto paremmalta.

Potkut yltyy ja olo on ihan normaali. Ei mitään ihmeellistä siis maan päällä. Käveleminen pitempiä matkoja alkaa tuntua inhottavalta, koska maha jotenkin painaa hassusti. Olen katsellut tukivöitä, koska sen tarve voi tulla yllättävänkin äkkiä.

Ensi viikonloppuna vietetään esikoisen synttäreitä ja myös ensi viikonloppuna on tarkoitus kertoa lapsille tästä. Jo pelkästään siksi, ettei synttärivieraiden tarvitse "pelätä sanomisiaan" lasten kuullen ja muutenkin haluan jo että tästä myös lapset tietää -koska kohta joku tulee jotain kumminkni Siwan kassalla lässyttämään.

Vaunut hain eilen naapurista. Ei mitkään kukkaset, mutta välttävät. Jos vaavi on samanlainen kuin edelliset eipä se pahemmin vaunuissa viihdy. Jos sitten viihtyy paremmin, niin ostetaan sitten "paremmat" jos tarve vaatii.

Pyykkiä oon pessyt hulluna näin lomautusviikon kunniaksi. Päivällä on ollut niin kuuma, ettei kertakaikkiaan ole kiinnostanut mitkään puutarhahommatkaan -pelkästään kävelemällä kun on jo saanut tuskan hien pintaan ;D Eli pikkuhiljaa eteenpäin mennään, ilman sen kummempia vaivoja tai valituksia. Ai niin, kohdun kannatinlihakset on lopettaneet vihlomisensa "JEE" nimittäin oli sen verta epämiellyttävää kipua, että en olisi sitä ihan raskauden loppuun asti halunnutkaan kärsiä :)