Nyt on ikävä vihlaus vatsassa tullut takaisin. Käytännössä ehkä edellisistä raskauksista yksi poikittainen vatsaliha on ottanut itseensä, ja aina välillä on vihlonut jo ennen raskauttakin, kun tekee äkkinäisen liikkeen.

Nyt se on äitynyt niin kivasti, että kun äkkiseltään eilen yritin nousta sängystä rämähdin takaisin -oli vihlaisu sen verran kova, että piti hetken haukkoa henkeä...Pitäis vaan muistaa nousta r-a-u-h-a-l-l-i-s-e-s-t-i, mutta näillä geeneillä se on niin kamalan vaikeaa :)

Eilen oli muutenkin taas pitkästä aikaa närästystä. Päätä särki myös ihan hulluna, kun lähdin töistä. Luultavasti kiittää saa tätä työpaikan ilmanvaihtoa -täällä kun on ollut viimeisen viikon sisällä +27 astetta, eikä ilma vaihdu lainkaan. Toisaalta päänsäryn syynä voi olla myös, että tämä entinen himokofeinisti on nyt lopettanut kahvin tyystin. Siitä tuli tosi huono olo, ja närästi entisestään! Nyt on kolmas päivä menossa ilman kahvia, josko jo alkaisi kroppa tottua tähän kahvittomaan elämään.

Tänään on viimeinen päivä töissä, sitten saa kölliä kotona 4 viikkoa! AAH, ihanaa, kun väsyttää muutenkin koko ajan -niin tulee hyvään saumaan :)