Hui!

Nyt alkoi aika näköjään kulua, oikein aloin laskemaan noita viikkoja, että noinko on jo kasassa :)

Veriseulan tulokset tulivat jo eilen (!) huippunopeaa toimintaa, näytekin otettiin vasta 22.7 eli vain viikko niin mulla oli jo lappu kädessä. Kaikki kunnossa ainakin siis trisomian osalta, eli ei näillä näkymin downvauvaa meille. Mikäänhän ei ole niin varma kuin epävarma. Mutta kaikki tutkimukset on nyt tehty ja niissä ei mitään erikoista ole näkynyt.

Nyt sitten vaan odotellaan seuraavaa etappia ja treffejä vauvan kanssa, eli rakenneultraa :D Toivottavasti silloin vaan tulee joku muu ultraaja kuin toi sama kuiva ukko... Hitsi kun ei saa sitä valita itse -tietty jos maksaisi itse 4d ultran yksityisellä... Hmm... Pitääkin alkaa suostuttelemaan luolamiestä -vaikka sillä on varmaan joku naseva kommentti taas takataskussa...

Eilen taas keskusteltiin näistä meidän erilaisista "tilauksista" Mun tilauksessa kun lukee "tyttö" ja hällä "poika". Illalla niin nasevasti tokaisi "mä ainakin siitin pojan, en tiedä sit mitä sä oot sählänny jos tyttö tulee" :D Toivottavasti on terve, muuta en toivo, mulla kun on jo molemmat ennestään, niin ei ole sellaisia "sukupuolipaineita" :)

Kuulemma jos on poika, niin siitä tulee Nestori tai Torsti... Hmm Meillä taitaa olla enemmänkin tätä painimisen sarkaa edessä, jos tulee poika niin siitä ei tasan tule Nestori eikä Torsti!!! :D

Nyt on suurin osa tavaroista pakattu, ja lähtö on puolilta päivin. Blogi siis hiljenee vähintään sunnuntaihin, ellei jotain ihmettä tapahdu, ja niissä mökeissä onkin nettiyhteys (tuskin!).