Suuria mullistuksia ei ole tapahtunut auringon alla :)

Tosin närästys ja pahaolo on ehkä aavistuksen helpottanut, luulen että suurin syy on siinä, että syön tasaisesti ja katson mitä syön -eli ei MITÄÄN mikä närästää normiasteikollakin paljon. Toisaalta vedän edelleen sitä Gavisconia heti kun siltä tuntuu, että edes meinaa närästää -eli ennaltaehkäisy on tuossa lääkkeen ottamisessa ehkä sittenkin parempi (kuin odottaa siihen ihan viimeiseen hätään) kaikessa viisastuu.

Nyt on vauvanvaatteet suhtkoht pesty, vielä pitäisi sujauttaa ne lipaston uumeniin. Lisäksi sain lisää vaatteita hyvältä ystävältä viime viikolla, eli nekin pitäisi vielä lajitella omile paikoilleen. Saa nähdä onko vaatteita (tarpeeksi pieniä) tarpeeksi. Ainakin silmämääräisesti niitä on ihan tarpeeksi, koska ainakaan parista edellisestä eivät nuo ihan pienimmät vaatteet ole päälle sopineet kovin pitkään. Ruokahalua on nimittäin piisannut molemmilla sen verran, että reidet ja hauikset ovat alkaneet pullistella vaatteissa hyvinkin nopeasti :)

Sänky haettiin myös lauantaina, ja se pitäisi vielä kasata. Vaunut on, hoitopöytä on ja myöskin turvakaukalo. Kaikki siis on odottamassa ja valmiudessa. Mietin, että laitan myös sairaalakassin valmiiksi -jotta ei ainakaan vauva synny ajoissa ;) Isäntä on kuitenkin syntynyt 3 viikkoa etuajassa, eli jos on kuitenkin mennyt bongaamaan sen puolen geenejä tuon poistulon suhteen :) Mitään oireita ei kuitenkaan ole, ja vatsakin on vielä sen verran ylhäällä, että tuskin tässä nyt mitään pikalähtöjä tulee ihan lähiaikoina :) Molemmat edellisethän ovat saapuneet maailmaan 12 tunnin sisällä lasketusta ajasta -eli sen puoleen ovat olleet hyvinkin täsmällisiä :)

Sängyn paikkaa vielä vähän zoomailtiin eilen illalla, ilmeisesti se nyt tulee paikkan joka ei ole ideaalinen yöheräämisten kannalta, mutta vaakakupissa painaa ikkunan vieri, enkä siihen kyllä laita lapsen sänkyä. Ikkunoista vetää kuitenkin aina jonkun verran.

Eilen saatiin myös raivattua yläkerran eteinen, joka on siis tähän asti ollut se kämpän kaatopaikka. Siihen on ollut niin "näppärä" nostaa vain pois tieltä "tarpeetonta" tavaraa, pois silmistä alakerrasta... Nyt on turhat viety pois, ja samalla sain myös usutettua isännän auttamaan siivoamaan mattokaapin -mikä on ollut to-do listalla jo jonkun aikaa. Nyt en kuitenkan enää jaksa / pysty nostelemaan raskaita mattoja. Nyt on hyvä mieli, koska kaappiin sai myös säilöttyä kaikkea muuta -pois silmistä :)

Isäntä myös kunnostautui yläkerran vessan suhteen. Sinne saatiin vihdoin vesipiste ja käsisuihku, olin asettanut näille takarajaksi synnytyksen. Noille molemmille kun tulee käyttöä ihan varmasti kun vauva syntyy. Ei ole kiva zombailla rappuja alakertaan joka kerran kun pitää pestä pyllyä tai hoitaa omaa alakertaa synnytyksen jälkeen. Nyt on siis sekin puoli hoidossa ja isäntä saikin extrakehut ;)

Eilen lisäksi zoomailtiin myös eteisen säilytystiloja. Olen asiasta monta kertaa "marmattanut" mutta kuten kaikki naisihmiset hyvin tietävät -ei mitään tapahdu, ennenkuin on konkreettista faktaa ja toimintasuunnitelman poikanen :D Muutin siis suunnitelmaa, ja annoin ehdotuksen miten kaapit ja muut härpäkkeet PITÄÄ järjestää -jolloin alkoi jo herua vastasuunnitelmaakin ja lopputuloksena heiluttiin jo mittanauhan kanssa eteisessä ;) Insinöörismieshän ei tee mitään, ellei ole faktoja -tyhmä minä kun olin tämän taas hetkellisesti unohtanut :)

Toteutusta vielä uupuu, mutta tunnetusti asian pitää antaa nyt hetken muhia, jottei vastapuolella heitä ns. vastareaktiota päälle :D

Nyt siis odotellaan ja ihmetellään. Tällä viikolla on perjantaina lääkärineuvola niin kuulee numeropuolelta missä mennään. Lihonut olen ihan halvatusti! Osittain on toki turvotustakin, mutta kyllä nyt viimeinen viikko on tullut heitettyä karkkia ja roskaruokaa ihan surutta naamariin... Ei sitä aina jaksa olla niin terveellisesti :)