Nyt on sitten nenä vähän tukossa. Olo kuitenkin tuntuu kohenevan koko ajan kun on pystyasennossa (vielä) eli kauhulla odotan huomisaamun herätystä...

Noh, se on huomenna aamulla se :)

Aamulla oli kuitenkin pakko -varmuuden vuoksi, mitata lämpö, mutta normaalit 36,4 näytti mittari eikä peilistä näkynyt sen pahemmin kärsää kuin saparoakaan eli töihin vain Mars!

Äsken tuli tekstari, mun eka äitiysvaatepakettiostos on siellä -JEE, nyt pääsen taas vähän kasvattamaan tota housuosastoa. Käytännössä kohta on pakko lähteä kiertämään kirppareita, jotta löytyy muutamat sellaiset mukavat housut joissa voi istua koko päivän.

Nyt tuntuu, että joka paikkaa kiristää, ja niimpä tänään aamulla valitsin ihan raa'asti plyyssiverkkarit jalkaan. Tänään ei ainakaan tietääkseni ole mitään ulkomaaeläviä talossa vierailulla, joten saan lymytä täällä omassa työpisteessä ihan rauhassa. Ei kukaan huomaisi vaikka olisin ilman housujakin... :D Esimieskin on reissussa ja tulee vissiin vasta perjantaina takaisin toimistolle... Ehkä kuitenkin vielä toistaiseksi tyydyn näihin verkkareihin. Jahka tulee kylmempi varastan miehen pilkkihaalarin, ainoa talvivaate missä varmasti on ainakin tarpeeksi tilaa mahalle :D

Vatsa on iltaisin (siis lihakset) kipeitä, ja eilen mua muksittiin jo melkoisella voimalla alavatsaan. Iskä oli jo valmiusasemissa että missä on potku, pettyi, kun kerroin, ettei ne vielä muutamaan viikkoon tunnu vatsan päältä. Ainakin hällä on kova kiire näkemään missä se SakariNella on -vaikka hänestähän se siis on ehdoton Sakari =)

Nimi kyllä vaihtuu melkein joka ilta, en tiedä mitä ton miehen päässä liikkuu, mutta joka ilta hällä on uusi nimiehdotus mielessä. Tammikuun loppuun mennessä meillä on varmaan melko tarkkaan koko kalenteri läpikäytynä :) Mukavaahan se on kun toinen on innostunut, enkä mä siis mitenkään laita pahakseni. Välillä vaan huvittaa kun toinen on jostain ihan pikku jutusta niin täpinöissään :)

Kuitenkaan hänen mielestään vaunuilla, hoitotasolla yms. asioilla ei ole mikään kiire. Voi mies parkaa, kun ei tiedä, miten kiire tässä vielä tuleekaan... Kokemuksen syvällä rintaäänellä tämä aika menee kuin siivillä! Onneksi tavaroita on aina aikaa hankkia vaikka mukelo olisi jo maailmassakin -nytyn kanssa on vielä melko helppo liikkua -kunnes haluaa tehdä kaiken itse, siitä alkaakin se todellinen "lapsiarki" ;)